Wat heb je als basis nodig om een blog te beginnen?

7 Comments

  1. Anna

   Wat een fijne tips! Ik wil ook graag de Samsung Galaxy S8, een goede camera is echt heel belangrijk voor het bloggen!

   Loes

   Hele goede en fijne tips! Ik zou zo graag een nieuwe iPhone willen, die foto’s daarmee zijn echt prachtig. Verder zou een ringlamp ook heel erg welkom zijn, maar momenteel spaar ik eerst voor een nieuwe lens!

  1. Nina Simplynspecial

   Goede tips geef je hier! Ik heb nog een tip : start een blog met de juiste intenties. Niet alleen om gratis spullen te scoren, maar vooral omdat je schrijven leuk vind. Vergeten sommige mensen nog weleens ?

  1. Rachel

   Wat een goede tips. Ik ben er langzam naartoe aan het werken, om alles te hebben wat ik essentieel vind voor mijn blog. Een eigen webhosting zou ik nog graag willen, maar de tijd om dat uit te zoeken lukt me steeds niet om te krijgen. Gelukkig is vooral het schrijven van de verhaaltjes zo leuk van het bloggen. De rest komt gaande weg ook wel.

   Een goede computer is echt heel handig. Ik zit noodgedwongen op de computer van mijn man. Dan mis ik mijn macboekje toch wel enorm, ondanks dat het al een oud beestje is.

  1. Sonja

   Omdat ik uit de grafische sector kom had ik al wat ervaring mbt website bouwen. Daarnaast deed ik ook al productfotografie. Ik heb ook snel de lampen gekocht. Ik kan niet meer zonder.

   Budget tip is om 6400K lampen E27 te kopen via EBay of andere site. Dan kun je van elke lamp een fotolamp maken.

Geef een reactie