7 Comments

  1. Wat een goede tips. Ik ben er langzam naartoe aan het werken, om alles te hebben wat ik essentieel vind voor mijn blog. Een eigen webhosting zou ik nog graag willen, maar de tijd om dat uit te zoeken lukt me steeds niet om te krijgen. Gelukkig is vooral het schrijven van de verhaaltjes zo leuk van het bloggen. De rest komt gaande weg ook wel.
    Een goede computer is echt heel handig. Ik zit noodgedwongen op de computer van mijn man. Dan mis ik mijn macboekje toch wel enorm, ondanks dat het al een oud beestje is.
    Rachel onlangs geplaatst…Favoriete speelgoed van een peuterMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.