13 Comments

  1. Wat gaaf! Ook ik kijk al weer uit naar de zomer, de herfst vind ik prachtig, maar ik kan met deze kou niet meer wachten tot het weer lente en zomer wordt. De lente beginnen in een hangmat in de tuin met een boek, lijkt me heerlijk!! Ik vind de hangmat: 1 persoons Grenada Natura heel gaaf!
    Liefs,
    Lieke

  2. Oh ik wil dit super graag winnen. Wij verhuizen in het voorjaar en dan zou ik ook graag de Grenada Natura in mijn nieuwe tuin willen hangen! Heerlijk om te relaxen met een wijntje 🙂

  3. Toffe winactie! Ik volg je op Instagram en Bloglovin. Ik doe mee met deze winactie omdat het mij héérlijk lijkt om in de zomer lekker een boekje te lezen.. In een hangmat. Liefs 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.