Gezonder leven | Er moet iets veranderen!

12 Comments

  1. Jeanine

   You go girl! Dit gaat je lukken. Helaas kan ik je niet vergezellen maar ik snap het helemaal en hoop dat het je gaat lukken. (Mijn man is overigens ook een echte verder, al beweert hij het tegenovergestelde)

    • Monica

     Ah maar jij kan het volgens mij heel goed hebben hoor. Dank je wel ?

  1. Emma

   Veel succes ermee! Moedig dat je dit beseft en er iets aan wilt doen! Het zal je zeker lukken x

  1. Joyce – LemonyLifeNL

   Goed bezig! Ik herken me wel in wat je zegt. Al heb ik geen last van een burnout of klachten, maar wanneer ik me zielig voel of me verveel grijp ik ook al snel naar de verkeerde dingen. Ook bij mij is het klaar! Ik doe met je mee!

    • Monica

     Wat leuk dat je meedoet! Succes ook ?

  1. Lieke van Veen

   Wat vervelend dat je niet goed in je vel zit. Ik zit momenteel ook thuis. Ben al heel lang op zoek naar een baan, maar overal wordt ik afgewezen omdat ik te oud ben. Ik ben niet te dik, maar uit verveling ga ik vaak eten. Heel veel succes! Don’t give up.

    • Monica

     Wat vervelend zeg. Ik hoop dat je snel wat leuks vind xx

  1. Nesrin

   Wat goed dat de knop om is. Ik houd ontzettend van alles wat zoet is en ik moet hard werken om af te vallen/op gewicht te blijven.

   Ik heb er nu 3 af en wil er nog 2-3 kilo af.

   Heel veel succes komt vast en zeker goed. De eerste dagen zijn niet fijn maar zodra je voelt dat er wat af is voel je je beter.

    • Monica

     Oh Nesrin ik zou een moord doen voor jouw lijf. Jij bent altijd zo lekker aan het rennen, wou dat ik het kon ??

  1. Dineke

   Wauw, heel goed dat je nu zo een stok achter de deur zet voor jezelf en wat knap om het zo te delen! Ik doe lekker met je mee, want dan sinaasappelhuidje is wel iets bekends helaas!

  1. Iris

   Heel knap! Ik werk thuis en ben daardoor ook echt een lui monster geworden. Soms heb ik de hele dag geen zin om naar buiten te gaan, maar nu in midden in het centrum woon dwing ik mezelf om er op te gaan ? Ik heb verder altijd al een moeilijke relatie met eten gehad, simpelweg omdat ik niet goed weet wát ik moet eten en hoeveel dan. Dus ik herken me heel erg in wat je zegt!

Geef een reactie