Welkom | Update & Goede voornemens

7 Comments

  1. Marije

   You can do this girl! Leer van alle wijze lessen van 2017 en zet ze om in de juiste stappen. Dit is niet voor niets op je pad gekomen.

   Dikke kus, je bent een kanjer.

  1. Anna

   Mooi geschreven! Ik wil dit jaar ook een nieuwe lay-out. Ik doe ook niet echt aan goede voornemens, daar komt gelijk zoveel druk op te liggen!

  1. Lieke van Veen

   Ik hoop dat 2018 voor jou op persoonlijk vlak een beter jaar wordt! Verder ben ik heel erg benieuwd naar de nieuwe layout van je blog.

  1. Nina Simplynspecial

   Ik doe ook niet echt aan goede voornemens. Ik weet wel wat ik wil dit jaar, maar ga er niet teveel ‘aan hangen’. Goed dat je dat je de lat niet te hoog legt voor jezelf. Mijn layout veranderen zou ik ook nog wel willen!

  1. Mentje

   Heel mooi en duidelijk beschreven allemaal. Ik herken mezelf in jou. Ik had/heb ook last van stress en migraines en di wordt niet altijd begrepen inderdaad. De enige die goed kan peilen hoe ik me voel en er begrip voor heeft is mijn moeder. Je hebt helemaal gelijk dat je je het niet aan moet trekken. Geeft alleen maar meer pijn en stress. Succes met alles Monica! xx

    • Monica

     Dank je wel, jij ook! X

Geef een reactie