Help, ik ben verslaafd!

7 Comments

  1. B’s beauty corner

   Hahaha, geweldig artikel! Ik ben tot seizoen 2 geraakt, en heb het dan even opgegeven omdat ik geen tijd meer had om te kijken. Nadien kon ik helemaal niet meer volgen omdat het te lang geleden was… Door jou post krijg ik terug zin om te kijken! Heb je de seizoenen gekocht of download je ze ergens? Ik ben nl bang voor virussen, moest je toch een leuke en betrouwbare site weten hoor ik het graag!!

    • Monica

     Dank je wel. Wij hebben de dvds van iemand geleend gelukkig. Alleen hebben we seizoen 6 nog niet dus ik ben al aan het zoeken. ?

  1. jasmijntea

   Ik keek in het begin ook niet, vanwege al die heisa, maar me vriend heeft me overtuigd en nu moeten we tot volgend jaar wachten en er komt laatste 2 sez.? F*cking spannend!!!

    • Monica

     Oh het is zo spannend ?

  1. Lonneke

   Leuk geschreven! Ik heb helaas geen tijd om een serie te kijken, anders zou ik net als jij verslaafd raken haha

  1. Sharon

   Misschien moet ik toch ook volhouden. Ik ben ooit begonnen en heb toen een aantal afleveringen gezien. Ik was in shock! Als in Oh My God. En hoe spannend. Noch mijn hart, noch mijn vingernagels konden dit aan. Misschien een pacemaker en valse nagels overwegen ?

    • Monica

     Haha ja ben nog steeds bijna elke aflevering in shock en eigelijk vind ik de serie te hard. Ik kijk sommige stukken even de andere kant op maar het is zo spannend ?

Geef een reactie