26 Comments

 1. Tessa

  Hey lieverd! Lekker even aan toegeven, luisteren naar je lichaam en wat meer rust proberen te nemen.. en vooral genieten van de positieve dingen! Je bent een topmama, een geweldige vriendin en niemand neemt het je kwalijk als er eventjes iets minder artikelen online komen. You first!! ❤ Kus!

 2. Heftig meid! Goed dat je naar jezelf luistert en pas op de plaats maakt. Nog een tip: het boek perfecte moeders bestaan niet. Ik heb het tijdens mijn zwangerschap gelezen en heeft me erg geholpen om zaken te relativeren en rustiger te worden als dingen anders lopen dan ik wil. Ben een ontzettende control freak en perfectionist en heb mede door het boek geleerd wat meer los te laten. Sterkte en denk aan jezelf!
  Karin onlangs geplaatst…Super Goed Nieuws!My Profile

 3. Ah wat ontzettend vervelend! Lekker luisteren naar je lijf en hulp accepteren als het wordt aangeboden. Kan erg lastig zijn, maar heeft mij tijdens mijn depressie erg goed geholpen! Liefs en een dikke knuffel ❤

 4. Wat vervelend! Ik snap je heel goed hoor, momenteel gaat het met mij ook niet goed en dat op je blog of social media laten zien voelt inderdaad als falen of niet sterk genoeg zijn. Het feit dat je nog leeft is het feit dat je sterk genoeg bent! Only the strong ones will survive.
  Ondanks dat ik je pijn of problemen niet weg kan halen; weet dat het op een dag beter zal zijn & je bent niet alleen (L)

 5. Lieve Monica,
  Wat knap dat je hier iets over wil en durft te schrijven, ontzettend moedig. Het is enorm belangrijk om naar jouw lijf te luisteren, jij bent immers de enige die dat kan. Je moet je fijn voelen in je lijf, dan straal je dat ook in alles uit!
  Liefs, Daphne

 6. Madelon

  Wat vervelend, hopelijk voel je je snel weer wat beter. Het is heel moedig dat je zo’n persoonlijk artikel schrijft. Ik denk dat het je juist kan helpen om er zo over te schrijven en om er met mensen over te praten. Rustig aan…

 7. Hartstikke normaal dat het niet allemaal koek en ei is. Wat is social media eigenlijk ook een irritant gegeven soms dat we daardoor het gevoel krijgen een perfecte versie van onszelf te laten zien. Neem je rust en geniet!

 8. Denk aan jezelf lieverd en geef alles flink de tijd.. maak even lekkere momentjes voor jezelf.. netflix.. een flinke kop thee, chipje erbij! boek lezen bij een lampje en gewoon even de rust nemen.. dikke knuffel en dit begrijpen je volgers wel!

 9. Heel veel sterkte! Ik kom heel graag bij je lezen, maar neem nu maar eerst wat tijd voor jezelf want je gezondheid komt altijd op de eerste plaats! En enkel bloggen als je zin hebt…

 10. Woman…Sterkte! Ik vind het heel naar voor jou en ik hoop dat het snel weer goed gaat.

  Vorig jaar zat ik een dip en voelde ik mijn totaal anders. Nadat ik gestopt was met de pil (stomme hormonen, ik geef ze de schuld van de dip) ging het stap voor stap beter.

  Heel veel sterkte Monica!

 11. Ik lees nu voor het eerst pas je blog en wil even laten weten dat je niet de enige bent die er soms even doorheen zit door allerlei situaties en prikkels. Even naar je zelf luisteren en goed voor je zelf zorgen want dat verdient iedereen! Ik hoop nog veel blogs van je te lezen want tot nu toe vind ik ze toppie. Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.