Hot mom’s on heels

7 Comments

  1. Tessa

   Hahaha, leuk geschreven! Maar toch val jij ABSOLUUT onder het kopje “Sexy mom”!!

    • Monica

     Haha zegt een echte Power mom! ?

  1. Marloes

   Ook op sneakers val je onder het kopje sexy mom hoor ? ik heb 1 paar pumps die zo lekker zitten dat ik ze nu een maand na de bevalling ook weer draag. Echt heerlijke schoenen zijn het, maar voel me nog niet echt een sexy mommy met m’n blubberbuikje met tijgerprint ?

  1. Melanie

   Ik ben ook zo´n sneaker mom!

   Hoge hakken is ook niet voor mij weg gelegd.

   En zwangere vrouwen hebben echt iets prachtigs over zich… er zijn maar weinig zwangere vrouwen die ik niet mooi vind.

   Ze stralen en zijn absoluut sexy, ook met al het vocht en dikke aders ?

  1. Lieke van Veen

   Haha leuk geschreven! Jij bent echt wel een sexy mom hoor. Je profielfoto is echt super mooi!

  1. Nisa

   Ook op sneakers kun je er als een hot mom uitzien hoor ?

   Ik moet toegeven, soms scroll ik heel jaloers door mijn Instafeed naar al deze op en top voor elkaar moeders terwijl ik om drie uur ‘s middags nog steeds in mijn bespuugde/ondergekwijlde payama rondloop (ik ben overduidelijk in de elke-dag-is-payamadag-valkuil gelopen) met de meeste apart messy bun omdat zoontje mijn haren regelmatig verward met klimatributen. Ach, voor sommigen is het denk ik gewoonweg niet weggelegd, al kan ik met zekerheid zeggen dat jij zeker wel een hot mom bent!

Geef een reactie