I HEART MAKEUP – Bronze and Glow palette | Review

6 Comments

  1. Iris

   Wow die highlighter is echt super mooi! Wat gek dat het helemaal in het weg viel bij de swatches.

    • Monica

     Ja gek he. Misschien toch het verschil in huidskleur maar ik snap het ook niet echt.

  1. Amy

   Wow die highlighter is echt heel mooi? ik had deze in de winkel wel geswatcht en ik heb m niet gekocht omdat je er inderdaad niks van zag op je arm. Maar wat heb ik er nu spijt van zeg?? ik heb wel de roze variant gekocht van deze (ik ben de naam even vergeten) en ik ben er best tevreden over ? ook heb ik deze 2 oogschaduw palette gekocht: de I heart chocolate oogschaduw palette. En de nude chocolate oogschaduw palette. Ik was ook een beetje sceptisch over de paletten maar ze zijn eigenlijk echt heel fijn. En de kwaliteit is verbazingwekkend goed (en al helemaal voor een budget product)

    • Monica

     Goed om te weten. Ik ga ook maar een een oogschaduw palette kopen denk ik ?

  1. Manuela

   Idd op je jukbeenderen zie je en glans..maar het sjabloon op de palette lijkt toevallig op die van kylie..?

Geef een reactie