6 Comments

  1. Amy

    Wow die highlighter is echt heel mooi😍 ik had deze in de winkel wel geswatcht en ik heb m niet gekocht omdat je er inderdaad niks van zag op je arm. Maar wat heb ik er nu spijt van zeg😅🙈 ik heb wel de roze variant gekocht van deze (ik ben de naam even vergeten) en ik ben er best tevreden over 😀 ook heb ik deze 2 oogschaduw palette gekocht: de I heart chocolate oogschaduw palette. En de nude chocolate oogschaduw palette. Ik was ook een beetje sceptisch over de paletten maar ze zijn eigenlijk echt heel fijn. En de kwaliteit is verbazingwekkend goed (en al helemaal voor een budget product)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.