I Wish…. TAG

7 Comments

  1. Frédérique

   Dromen is nooit verkeerd, als je maar niet vergeet wat het echte leven is en welke dromen je kunne stimuleren of juist tegenhouden! Leuk om te lezen! ?

    • Monica

     Ja idd… een beetje fantaseren mag zolang je maar met beide benen op de grond blijft staan ?

  1. Kim

   Bleghh vervelend hè die angst om over te geven! Ik ben vooral bang om in het openbaar over te geven en durfde daarom op een gegeven moment naar steeds minder dingen toe. Morgen ga ik er toevallig weer voor naar de psycholoog!

    • Monica

     Oh echt? Dan hebben we dus last van de zelfde angst. Ik heb dat dus ook dat ik dingen en plaatsen vermijd hierdoor. Echt vervelend. Toevallig vandaag een ziek kind met de hele dag door overgeven. Echt exposure therapie dit, kan dan gewoon niet zonder kalmeringspillen ?

  1. Mariska

   Ik ben het zo erg met je eens! Fulltime bloggen, een huis in een warm land en eindeloze cupcakes! Wat wil een mens nog meer?

  1. Kaylee Joosten

   Allereerst wat een mooie, verzorgde blog heb je! Wat een leuke tag, erg leuk ingevuld ook. Ben het helemaal met je eens, fulltime bloggen een vakantie huis in een warm land en natuurlijk dat kunnen vliegen. Het lijkt mij net zo fantastisch als jou.

    • Monica

     Dank je wel voor je compliment. Erg lief en leuk om te horen x

Geef een reactie