7 Comments

  1. Bleghh vervelend hĂš die angst om over te geven! Ik ben vooral bang om in het openbaar over te geven en durfde daarom op een gegeven moment naar steeds minder dingen toe. Morgen ga ik er toevallig weer voor naar de psycholoog!

    • Oh echt? Dan hebben we dus last van de zelfde angst. Ik heb dat dus ook dat ik dingen en plaatsen vermijd hierdoor. Echt vervelend. Toevallig vandaag een ziek kind met de hele dag door overgeven. Echt exposure therapie dit, kan dan gewoon niet zonder kalmeringspillen 🙁

  2. Allereerst wat een mooie, verzorgde blog heb je! Wat een leuke tag, erg leuk ingevuld ook. Ben het helemaal met je eens, fulltime bloggen een vakantie huis in een warm land en natuurlijk dat kunnen vliegen. Het lijkt mij net zo fantastisch als jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.