LITTLE BY ME #14 | Volendam & Tegenslag

2 Comments

  1. jasmijntea

   Ach jee Moo, hopelijk niet ernstigs die tegenslag. Maar gelukkig heb je ook goeie dagen te pakken. Soms is het idd beter om te accepteren (makkelijk gezegd dan gedaan hoor) maar soms heeft t niets te maken met je karma meid. Soms gebeurt er dingen met een reden, een les waarvan je nog iets van moet leren, maar ik weet zeker dat je er alleen maar sterker uit gaat komen. Positiviteit en meer lachen en veel liefde in je leven toelaten en dat doe je al goed en je bent goed bezig,Vrouw! Komt goed! *BiggHugg*

  1. Kim

   Wat naar van de tegenslagen, Hopelijk gaat het snel beter.

   Die stagen in de tuin zijn wel handig zeg! Mijn vriend en ik gaan altijd naar een meer hier in de buurt. Daar staan baskets en daar trekt hij zich ook altijd aan op. Ik maakte een keer een opmerking dat het er niet zo moeilijk utitziet. Nou, eh, ik kon het dus niet, haha! Hoe gaat het bij jou met de plankchallenge?

Geef een reactie