14 Comments

 1. jasmijntea

  Hahahaha…. die gekke ‘doos’ weer he… leuk om te zien! Jammer dat t eten op was joh!! Maar gefeliciteerd met je nieuwe waggie meid! Drive safe and veel plezier! Fijne dag!

  Gisteren kwam ik wel n paar thaise toeristen in me winkel… en/of ze thais spraken maar dit keer gelukkig niet over mijn uiterlijk.. maar ze zien het gewoon niet hahahaa.. te ‘wit’ voor n thai denk ik maar ik zei niets terug hoor, deed alsof ik niet verstond.. maar grappig om te horen, dat wel…

 2. Ah wat fijn dat je een auto hebt gevonden! Mijn vriend en ik delen een auto, maar die vertoont helaas kuren. Dinsdag ermee naar de garage en dan moet ik in mijn ouders auto rijden. Brr vind het altijd eng om in een andere auto te rijden, haha.
  Kim onlangs geplaatst…Films die ik heb gekeken #2My Profile

  • Ja dat heb ik ook idd. Hou er ook niet van om afhankelijk te zijn van een anders dus ik ben weer blij. Nu ruim een week zonder eigen auto gezeten en vind het maar niks.

 3. Wel leuk dat je een nieuwe auto hebt, jammer van de kleur als ik dat zo lees. Je eten ziet in deze diary er ook erg lekker uit, dat is altijd wel het eerste wat mij opvalt haha. Liefs Gea.

 4. jeapiebel

  Idd het was Thaise nieuw jaar. Ik was helemaal niet mee bezig om naar de tempel te gaan of wat dan ook, behalve het contact via FB met vrienden en familie. Ik was zelf ook op dit moment bezig met bikini body. 😉 Ik ga hierna zo naar sportschool. Leuk verslag en sneak peak in je leven laat je hier zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.