Little By Me #47 | Korte werkweek, shoppen en lekker opgeruimd.

7 Comments

  1. Chelsey

   Het is belangrijk dat je naar je lichaam luistert en je rust neemt! Tsja, Black Friday vind ik ook niet zo spectaculair. Het zijn ‘normale’ kortingen of zelfs geen. Heb zelf wel bij Hunkemöller besteld!

  1. Iris

   Jaaa leuk, een black friday shoplog! Ik ben trouwens team thee en koffie, haha. Alleen in de zomer kan ik thee gewoon niet drinken, dat is voor mij wel een seizoensding. En je hoeft het zeker niet rot te vinden dat het werk je soms teveel wordt! Iedereen heeft daar wel eens last van. x

  1. Melanie

   Altijd leuk, een shoplog.

   En ik zit in het koffie én thee team.. mag dat ook ? ?

  1. Kim

   Wat lief dat je van je vriend een Urban Decay palette kreeg! Ik ben sowieso team thee. Koffie vind ik wel heel lekker, maar word er hyper en zenuwachtig van haha.

  1. Sonja

   Oooooh ik vind dat palette wel heel erg mooi! En de look is ook goed gelukt!

   Bofbips! Krijg je zomaar een palette! Mijn man rekende van de week mijn spulletjes bij de DM af… ach die 5,00 echter dat kan ik wel waarderen! En ik mocht zijn 1 maand oude Nokia hebben! Whooooop!

Geef een reactie