Make up | beebee professional & mega winactie!

5 Comments

  1. Marloes

   Wow super leuk, ik ga meedoen ? het merk is mij ook al opgevallen, toen ik de styletone box nog kreeg was ik hier ook meestal het meest blij mee. Vooral de highlighter en primer wil ik graag eens proberen!

  1. Melanie

   Mijn dochter zou hier echt zo blij mee zijn!

  1. marina

   Hier zouden ze echt superblij van worden! Mijn dochter en haar vriendin. Chantalle Mauritsch en Nancy Karstenberg ???

  1. Sonja

   Ik doe mee! Ik ken BeeBee alleen van naam!

  1. Little By Me #47 Korte werkweek, shoppen en lekker opgeruimd.

   […] Dinsdag was ik vrij en moest ik even wat dingen regelen achter de laptop. Ook scheef ik een blog over beebee professional en daarbij geef ik dit hele mooie make up pakket weg ter waarde van meer dan 100 euro. Ik zou het leuk vinden als jullie ook mee zouden doen. Neem een kijkje via deze link. […]

Geef een reactie