27 Comments

 1. Ik vind het echt onwijs leuk en wil het zelf ook graag gaan proberen. Deze kleur is bij de kapper namelijk niet zo gemakkelijk te bereiken voor mij met m’n goudblonde haarkleur :’) Wel jammer van de prijs inderdaad, best duur voor 1 keer.

 2. sabrina

  Wat leuk! Lijkt me wel iets om te proberen, maar ik zou het denk ik toch te duur vinden voor 1 keer wat dan ook niet zo lang blijft.

 3. Ik zou het ook wel eens graag willen proberen, alleen ben ik nu een beetje bang dat mijn haar groen of blauw zal worden 😀 ik zou net zoals jou, ook voor de wash out gaan, maar ik heb wel een beetje donkerder haar dan jou, dus misschien zie je er bij mij helemaal niets van 🙁 Ik hoop van wel! 🙂

 4. Loes

  Ik heb zelf de lila vorige week gebruikt en mijn haar is na 5 keer wassen nog steeds groen.
  Ik ben benieuwd wat L’Oréal te zeggen heeft hierover.

 5. Anne

  Ik heb nu inderdaad hetzelfde met de verkleuring! In 8 dagen is mijn haar lila, grijs, blauw, mint en groen geweest, en dat groene gaat er nu niet echt uit… Voel me net een toverbal! Ik heb behoorlijk lichtblond haar, je zou zeggen dat het dan werkt, maar helaas… Gelukkig ging het er bij jou wel snel uit!

 6. Enine

  Hoi,
  Bij mij is helaas precies hetzelfde gebeurd. Ik heb vorige week de lila paarse colorista washout gebruikt en het resultaat was super mooi. Na 1 keer wassen (met silvershampoo) werd het blauw/grijs. Na de tweede keer wassen leek het er uit te gaan en was ik alleen nog een beetje assig blond. Nu een week later loop ik rond met mintgroen haar… ik ga het nu proberen te neuteraliseren met een roze kleur. Ze zeggen dat je haar hierdoor weer blond uitvaagt. Als dit niet werkt zal ik de punten er af moeten knippen 😭.

 7. Kyra

  Voor iedereen die zit met een groenige gloed in je haar en niet de punten eraf wil knippen.
  Je kan je haar verven met een rood tint, dit overschaduwt de groentint.

  Ook kan je proberen om je haar in te wrijven met ketchup, even laten intrekken en dan weer uitspoelen.

 8. heb je die groene gloed ook gekregen bij de roze? ik ben het van plan om morgen te doen alleen ben ik nu bang dat ik bij de roze ook met groene hoor loop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.