Maybelline Baby Lips lip balm review| Mijn verslaving

4 Comments

  1. Jolanda

   Ik ben normaal niet zo van de lipbalms, maar deze zien er erg leuk uit

  1. Clivi

   Je hebt een aardige verzameling Monica :-) Er was een tijdje dat baby lips helemaal hot waren. Vooral onder de tienerpubers en sterren. Ik heb ze ook een tijdje gebruikt, maar vind ze toch niet echt goed ofzo. Ik krijg er vrij snel weer droge lippen van. Is een beetje hetzelfde als EOS, was ook een tijdje hot maar is volgens mij nu ook weer minder. Ik hoop dat je kleurtje toch binnenkort naar Nederland komt :-) xx

    • Monica

     Ja ik ben ook geen fan van EOS. Die is bij mij ook erg droog. Babylips doet het bij mij wel goed gelukkig ?

  1. Chantalle

   Ik was er ook heel erg fan van! Maar zoals je misschien wel hebt gelezen op mijn blog ben ik sinds januari dierproefvrij gaan leven en helaas test maybelline wel op dieren. Maar ik heb er nog een hele hoop op voorraad liggen, haha.

Geef een reactie