10 Comments

 1. Wat een weg heb je afgelopen jaar afgelegd. Bijzonder om te mogen lezen. Veel dingen zijn herkenbaar, ook als iemand die niet in een burn-out zit. Ik weet dat grenzen stellen, ontspannen( bewust tijd voor maken) en loslaten van dingen die je niet kunt veranderen, belangrijk zijn om dicht bij jezelf te blijven, maar dat dit niet altijd makkelijk is. Dikke pluim voor je openhartige verhaal.

 2. Je bent niet gek, de maatschappij loopt niet synchroon met wie wij zijn.
  Als ik je nog een tip mag geven… bij mij heeft NLP bij Lia van Dijck erg geholpen. Naast de ggz was ik ook bij haar en maakte ik een snellere vooruitgang. Ook PMT, mijn grenzen leren voelen, was super!

  Mensen maken de fout om te wijzen naar mensen die hulp zoeken als zwak… echter zie jezelf als een krachtig persoon, want jij durfde je demonen onder ogen te zien! De wijzers… zijn zover niet eens!

  Knuffel, mooie sterke vrouw!
  Sonja onlangs geplaatst…Voyages D’Une Elegante Palette 02 Du Matin Au Soir | T. LeClercMy Profile

 3. Wat knap dat je je verhaal zo open deelt Monica! Ik vind het zo heftig om te lezen hoeveel mensen er lijden aan/last hebben van een Burn-Out. Ik merk ook dat het me vaan echt te veel word en ik ben me er bewust van dat ik daarmee moet uitkijken. De maatschappij verwacht tegenwoordig zó veel dingen van iedereen en als we daar maar met zijn alle zo in blijven meegaan, zit over een tijdje iedereen thuis, want dit is niet vol te houden. Ik vind het heel knap dat je hulp hebt durven zoeken en ik ben heel blij dat je nu eindelijk een beetje het gevoel hebt dat het werkt en zin heeft. Liefs Daphne💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.