Persoonlijke update | Burn-out: Hoe gaat het nu 1 jaar later (deel 1)

10 Comments

  1. Barbara | Mamameteenblog.nl

   Wat een weg heb je afgelopen jaar afgelegd. Bijzonder om te mogen lezen. Veel dingen zijn herkenbaar, ook als iemand die niet in een burn-out zit. Ik weet dat grenzen stellen, ontspannen( bewust tijd voor maken) en loslaten van dingen die je niet kunt veranderen, belangrijk zijn om dicht bij jezelf te blijven, maar dat dit niet altijd makkelijk is. Dikke pluim voor je openhartige verhaal.

    • Monica

     Wat lief, dank je wel voor je reactie xx

  1. Laura

   Wauw, wat sterk dat je dit online deelt Monica. Ik vind het zo dapper van je en je mag trotst zijn op je zelf! Veel liefs van mij ?

  1. Sonja

   Je bent niet gek, de maatschappij loopt niet synchroon met wie wij zijn.

   Als ik je nog een tip mag geven… bij mij heeft NLP bij Lia van Dijck erg geholpen. Naast de ggz was ik ook bij haar en maakte ik een snellere vooruitgang. Ook PMT, mijn grenzen leren voelen, was super!

   Mensen maken de fout om te wijzen naar mensen die hulp zoeken als zwak… echter zie jezelf als een krachtig persoon, want jij durfde je demonen onder ogen te zien! De wijzers… zijn zover niet eens!

   Knuffel, mooie sterke vrouw!

    • Monica

     Wat ben je toch lief ❤

  1. Daphne

   Wat knap dat je je verhaal zo open deelt Monica! Ik vind het zo heftig om te lezen hoeveel mensen er lijden aan/last hebben van een Burn-Out. Ik merk ook dat het me vaan echt te veel word en ik ben me er bewust van dat ik daarmee moet uitkijken. De maatschappij verwacht tegenwoordig zó veel dingen van iedereen en als we daar maar met zijn alle zo in blijven meegaan, zit over een tijdje iedereen thuis, want dit is niet vol te houden. Ik vind het heel knap dat je hulp hebt durven zoeken en ik ben heel blij dat je nu eindelijk een beetje het gevoel hebt dat het werkt en zin heeft. Liefs Daphne?

  1. Iris

   FIjn dat je iets hebt gevonden waar je het gevoel van krijgt dat je vooruit gaat! Ik herken dat wel van de psycholoog, niet vanuit eigen ervaring maar van anderen, dat je op een bepaald moment een beetje vastloopt. Dus nee, je bent echt niet de enige en je bent zeker niet ‘gek’ haha. Kleine stapjes vooruit leiden naar iets heel groots he! x

    • Monica

     Het gaat inderdaad met babysteps. Dank je voor je reactie xx

  1. Kimberly

   Wat goed dat jij je verhaal deelt! Een burn-out is heftig en de wereld draait maar door. Echt knap hoe openhartig je vertelt, ik ga snel deel 2 lezen.

Geef een reactie