11 Comments

 1. Laura

  Ik ben blij dat het nu stukken beter met je gaat en je mag zeker trots zijn. Geniet van de kleine dingen in het leven die je gelukkig maakt! 😘

 2. Je hebt je er heel dapper door heen geslagen! Ik herken heel veel punten die je benoemd. Zowel in het eerste deel wat je hebt geschreven, als in dit deel. Het blijft een geestesziekte waar nog te weinig begrip voor is helaas. Ik hoop dat dat ooit nog komt! Ik vind je ontzettend dapper en wat ben je sterk! Je hebt je er goed doorheen geslagen. Je bent er waarschijnlijk nog niet, ik ook niet, maar je bent verder dan je gister was.
  Christa onlangs geplaatst…Fancy Friday #2 | Wintersport!My Profile

 3. Wat erg… ik had gelukkig een hele begripvolle Arbo arts. Echter mijn werkgever was er niet blij mee, omdat hij tegengas gaf naar hun toe. Wat doen hun, switchen naar een ander… hoe triest!
  Echter ik was toen al 2jaar thuis en door mijn ggz stuk mocht ik niet werken. Ondertussen ben ik afgekeurd, echter mijn ex werkgever blijftmij laten herkeuren. Dat geeft constant stress en kan ik mij niet focussen op herstel.

  Ik begrijp helemaal hoe jij je moet voelen en de strijd die het je levert.
  Laat niemand anders jouw pad uitstippelen meid…
  Sonja onlangs geplaatst…Voor alle huidtypes een masker | Natura SibericaMy Profile

 4. Wat vervelend van die arbo-arts! Een goed en rustig herstel waar jij achter kan staan is heel belangrijk. Dan valt het beter te dragen. Daarnaast is bekend dat een burn-out zeker 3 maanden herstel nodig heeft, je herstel periode gegeven door de arbo – arts is dus wel erg kort hoor. Ik vind je dapper en heel knap dat je zo door deze heftige periode bent gekomen.
  Kimberly onlangs geplaatst…De voorleestagMy Profile

 5. Wat knap dat je dit wil delen! Je mag trots zijn op je eigen proces. Voor een ander is het vaak zo makkelijk oordelen , maar alleen jij weet hoe het zit! Blij dat het beter gaat 🍀 xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.