Persoonlijke update | Burn-out: Hoe gaat het nu 1 jaar later (deel 2)

11 Comments

  1. Anna

   Wat heftig om te lezen! De ARBO arts klinkt ook niet erg begripvol helaas, maar het is wel erg fijn om te lezen dat het nu weer stukken beter met je gaat. Sterkte! ❤

  1. Marije

   Heel herkenbaar .. alleen was het bij mij de werkgever die zo snel mogelijk wilde opbouwen. Ik sta nu bijna een jaar beter gemeld maar heb ook nog mijn moeilijke momenten helaas.

  1. Laura

   Ik ben blij dat het nu stukken beter met je gaat en je mag zeker trots zijn. Geniet van de kleine dingen in het leven die je gelukkig maakt! ?

  1. Nina Simplynspecial

   Ik kan het me nog wel herinneren dat je destijds zei dat je het te snel vond gaan. Kan me voorstellen dat voor jezelf opkomen in zo’n situatie dan nog lastiger is.. Gelukkig gaat het nu stukken beter, en ik denk dat je over een jaar hierop terug kijkt en trots kan zijn op wat je allemaal hebt overwonnen!

    • Monica

     Ja get is zeker moeilijk om voor jezelf op te komen op zo een moment. Nu achteraf vind ik dat wel jammer maar ben wel blij met hoe het nu gaat. ?

  1. Christa

   Je hebt je er heel dapper door heen geslagen! Ik herken heel veel punten die je benoemd. Zowel in het eerste deel wat je hebt geschreven, als in dit deel. Het blijft een geestesziekte waar nog te weinig begrip voor is helaas. Ik hoop dat dat ooit nog komt! Ik vind je ontzettend dapper en wat ben je sterk! Je hebt je er goed doorheen geslagen. Je bent er waarschijnlijk nog niet, ik ook niet, maar je bent verder dan je gister was.

  1. Sonja

   Wat erg… ik had gelukkig een hele begripvolle Arbo arts. Echter mijn werkgever was er niet blij mee, omdat hij tegengas gaf naar hun toe. Wat doen hun, switchen naar een ander… hoe triest!

   Echter ik was toen al 2jaar thuis en door mijn ggz stuk mocht ik niet werken. Ondertussen ben ik afgekeurd, echter mijn ex werkgever blijftmij laten herkeuren. Dat geeft constant stress en kan ik mij niet focussen op herstel.

   Ik begrijp helemaal hoe jij je moet voelen en de strijd die het je levert.

   Laat niemand anders jouw pad uitstippelen meid…

  1. Lieke van Veen

   Wat vervelend dat de ARBO arts zo weinig begrip toonde. Gelukkig gaat het nu alweer veel beter met je! Ik vind het echt knap hoe je jezelf er zo doorheen geslagen hebt.

  1. Kimberly

   Wat vervelend van die arbo-arts! Een goed en rustig herstel waar jij achter kan staan is heel belangrijk. Dan valt het beter te dragen. Daarnaast is bekend dat een burn-out zeker 3 maanden herstel nodig heeft, je herstel periode gegeven door de arbo – arts is dus wel erg kort hoor. Ik vind je dapper en heel knap dat je zo door deze heftige periode bent gekomen.

  1. LauraKnapper

   Wat knap dat je dit wil delen! Je mag trots zijn op je eigen proces. Voor een ander is het vaak zo makkelijk oordelen , maar alleen jij weet hoe het zit! Blij dat het beter gaat ? xoxo

Geef een reactie