15 Comments

 1. marina

  Dot is echt een shampoo voor mij! Ik heb al dun haar en het wordt met iedere kampeert erger. Ik ben echt benieuwd naar deze shampoo.ik volg je al een tijdje op verschillende kanalen. Groetjes van marina.

 2. carola donkelaar

  Oh dit lijkt me geweldig, mn lange haar is heilig maar het is droevig de laatste weken.. hele plukken liggen in mn bed 🙁
  ik doe graag mee
  volgde je overal gezellig 🙂

  fijne dag, croltje

 3. Ik ben erg benieuwd naar deze shampoo. Ik heb namelijk ook last van haar uitval. Ik heb al vanalles geprobeerd maar heb nog geen goed product gevonden die het tegen gaat. Ik waag graag n kansje. Ik volg je op bloglovin en Instagram!

 4. Sabrina

  Ik heb al zo veel haaruitval dat ik een briefje voor een haarstukje heb en zelfs al bij zo’n zaak ben geweest. Alleen ik durf het nog niet aan. Ik heb eigenlijk nooit zo’n vertrouwen in shampoos, maar deze klinkt wel bijzonder. Zou het graag proberen. Ik volg je al via bl en instagram

 5. Klinkt als een super shampoo, ik doe graag mee! Mijn haar is na mijn eerste zwangerschap enorm uitgevallen en nu de tweede bevalling eraan zit te komen vrees ik weer met grote vrezen dat het nog erger wordt.. Ik ben wel benieuwd of deze shampoo mij ook zo goed helpt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.