VICHY Dercos shampoo tegen haaruitval | Review + Winactie!

15 Comments

  1. marina

   Dot is echt een shampoo voor mij! Ik heb al dun haar en het wordt met iedere kampeert erger. Ik ben echt benieuwd naar deze shampoo.ik volg je al een tijdje op verschillende kanalen. Groetjes van marina.

  1. Jamey

   Klinkt heel erg goed!

  1. carola donkelaar

   Oh dit lijkt me geweldig, mn lange haar is heilig maar het is droevig de laatste weken.. hele plukken liggen in mn bed ?

   ik doe graag mee

   volgde je overal gezellig ?

   fijne dag, croltje

  1. Silkeblogs

   Ik doe mee! Ik volg je al héél lang op Instagram én Bloglovin’!

  1. Marsha

   Klinkt als een fijn product! Het kan nooit kwaad in ieder geval hihi. Ik doe graag mee, en ik volgde je al overal! ?

  1. Anne-Wil Kraan

   ik ben wel benieuw naar deze shampoo, door de spanningen merk ik wel dat ik meer haar verlies de laatste tijd

  1. Chantalle

   Ik ben erg benieuwd naar deze shampoo. Ik heb namelijk ook last van haar uitval. Ik heb al vanalles geprobeerd maar heb nog geen goed product gevonden die het tegen gaat. Ik waag graag n kansje. Ik volg je op bloglovin en Instagram!

  1. Sabrina

   Ik heb al zo veel haaruitval dat ik een briefje voor een haarstukje heb en zelfs al bij zo’n zaak ben geweest. Alleen ik durf het nog niet aan. Ik heb eigenlijk nooit zo’n vertrouwen in shampoos, maar deze klinkt wel bijzonder. Zou het graag proberen. Ik volg je al via bl en instagram

    • Monica

     Ja vervelend zeg. Voor vrouwen is het toch wel erg naar he. Bedankt voor het meedoen ?

  1. Tessa

   Klinkt als een fijn product! Ik doe mee <3

  1. Marloes

   Klinkt als een super shampoo, ik doe graag mee! Mijn haar is na mijn eerste zwangerschap enorm uitgevallen en nu de tweede bevalling eraan zit te komen vrees ik weer met grote vrezen dat het nog erger wordt.. Ik ben wel benieuwd of deze shampoo mij ook zo goed helpt!!

Geef een reactie