VICHY NORMADERM | Review + winnen!

24 Comments

  1. Chantalle

   Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, heb alle stappen gevolgd. Ik zou graag de kleur Light willen winnen. Ik ben niet bekend met dit product maar zou het wel een keer willen proberen.

  1. Marushi

   Wat een gave winactie! Ik doe mee want dit product kan ik zeker goed gebruiken. Ook helaas nog vaak problemen met onzuiverheden ? Ik zou voor de light shade gaan. Ik heb je gevolgd op instagram en gedeeld. Ik kan helaas alleen nergens je bloglovin vinden! Kijk ik er over heen? -x-

    • Monica Sofia

     Leuk dat je meedoet. Als het goed is kan je nu de link aanklikken… Er ging iets niet helemaal goed. ?

  1. Fleur

   Die graag mee. Ben dol op Vichy en zou de BBCream (light) graag eens proberen

  1. heidi

   Wat lijk het mijn fijne producten te zijn.

  1. Beautypallet

   Zeer leuke winactie! Ik heb je al gevolgd op Bloglovin, maar kan mijn eigen blog niet claimen (waarom snap ik ook niet ? ). Heb je ook net gevolgd en zal hierna de foto delen ? . Ik heb zou graag de light versie willen winnen omdat ik zeer veel problemen heb met onzuiverheden en mee-eters, ik ben al zeer lang opzoek naar een goed middeltje hiervoor en hoop dat dit mij wat kan helpen.

   Ook een zeer mooie review! ?

   xoxo Joyce

  1. 45plusbeauty

   Vichy is een fijn merk en heeft goede producten, succes aan iedereen die mee doet met deze actie.

  1. chucky1012

   Ik doe graag mee om de rode vlekjes en bruine pukkels minder zichtbaar te laten zijn!

   Ken de producten niet en ben er ontzettend benieuwd naar…..

   De kleur light graag.

   Leuk blog en op instagram volg ik je ook…..

   @chucky1012

   Xoxo

  1. Maaike

   Na het lezen van je review ben ik enthousiast over de VICHY BB Clear crème light. Met name het egaliseren en laten stralen van de huid, spreken me aan. Mijn huid kan dat zeker gebruiken ?

  1. Karolien

   Ik doe graag mee voor de lichte kleur.

   Wat een leuke review heb je geschreven, ik ben hierdoor erg nieuwsgierig naar dit product!

   De producten van Vichy gebruik ik graag en deze lijn heb ik nog niet eerder geprobeerd. Ik doe dus graag mee!

    • Monica Sofia

     Leuk dat je meedoet!

     Dominique

     Wat een mooie, leuke review!! Ik wil graag mee doen via mijn blog account. Ik zou de bb clear light willen winnen omdat ik last heb van een onzuiveren huid en ik er werkelijk alles aan doe om het maar een beetje gaaf te laten lijken. Ook lijkt het mij een mooi product om een leuke review op mijn blog over te schrijven. Xxx

  1. everythingisbeautyblog

   Wat een leuk artikel en fijne winactie! Ik doe graag mee! Ik heb van verschillende mensen al gehoord dat deze BB cream erg goed zou zijn. Ik zou hem dan ook zelf eens graag testen om er een mening over te kunnen geven. Zelf gebruik ik zo goed als altijd een BB cream in plaats van foundation omdat ik snel last heb van een onzuivere huid met verstopte poriën. Deze BB cream in de kleur light zou erg van pas komen nu. Ik zit namelijk in een erg drukke periode en mijn huid kan wel een opkikkertje gebruiken. Ik heb je alvast gevolgd op Bloglovin en Instagram en ga straks jouw post delen en nadien aan het duimen slaan ?

Geef een reactie