Vichy Dercos Shampoo | Winnaar van de giveaway

Een paar weken geleden was er een giveaway op mijn blog waarbij je een shampoo kon winnen van Vichy. Ik heb inmiddels lootjes getrokken en de winnares is bekend!

 

Gefeliciteerd Marloes!!

 

Marloes, ik stuur je een mailtje voor jouw gegevens πŸ™‚

Bedankt allemaal voor het meedoen! Er is nog een andere giveaway op mijn blog waarbij je een hangmat kan winnen. Er doen nog niet veel mensen mee dus pak je kans want er is dus een grote kans om te winnen. De winnaar hiervan word volgende week bekend gemaakt. Mocht je zelf toch nog een shampoo van Vichy willen bestellen dan kan dat hier.

Little By Me

 

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.