Vichy Dercos Shampoo | Winnaar van de giveaway

Gefeliciteerd Marloes!!

Marloes, ik stuur je een mailtje voor jouw gegevens ?

Bedankt allemaal voor het meedoen! Er is nog een andere giveaway op mijn blog waarbij je een hangmat kan winnen. Er doen nog niet veel mensen mee dus pak je kans want er is dus een grote kans om te winnen. De winnaar hiervan word volgende week bekend gemaakt.

6 Comments

  1. Marloes

   Yey wat leuk!! ? helemaal fijn met de naderende bevalling en dus haaruitval ?

    • Monica

     Ah wanneer komt de kleine?

      • Marloes

       Ik ben 19 december uitgerekend ? dus hopelijk snel!! Mijn eerste dochter is op 23 december geboren en was ik ook 19 december van uitgerekend ?

        • Monica

         Wauw goed gepland allebei op de zelfde datum. Spannend zeg zo snel al!

Geef een reactie